امروز : شنبه ششم مرداد 1403

حضور رئیس دانشگاه صنعتی قم در اردوی جهادی بسیج دانشجویی

جمعه دهم آذر 1402 ساعت 5:44 ب ظ
حضور رئیس دانشگاه صنعتی قم در اردوی جهادی بسیج دانشجویی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر رضائی نور رئیس و حجت الاسلام والمسلمین دکتر قربانی مبین رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی قم از اردوی جهادی بسیج دانشجویی این دانشگاه  واقع در شهرستان قمرود، بازدید کردند . این اردو به همت گروه جهادی آل طه و ناحیه بسیج دانشجویی استان قم در حال برگزاری است. در این اردو جهادگران  یکی از دبیرستان های کم برخوردار را رنگ آمیزی کردند. دکتر رضائی نور رئیس دانشگاه و حجت الاسلام والمسلمین دکتر قربانی مبین رئیس نهاد دانشگاه صنعتی قم در رنگ آمیزی بخشهایی از مدرسه با جهادگران  همراه شدند. سپس نشست صمیمانه ای را با بسیجیان برگزار کردند. در این نشست دوستانه دکتر رضائی نور، ضمن تسلیت ایام فاطمیه وعرض خسته نباشید و خداقوت، به لزوم تقویت روحیه بسیجی در آحاد جامعه پرداخت.وی با تکیه بر منویات مقام معظم رهبری در خصوص لزوم جهاد و مرجعیت علمی کشور و همچنین لزوم تمدن سازی در سطح جهانی بر اهمیت تقویت علمی و مهارت آموزی بسیجیان در کنار تقویت روحیه جهادی و انقلابی تاکید کرد. همچنین دکتر قربانی مبین گفت: روحیه جهادی بسیجیان، انسان ساز، جامعه ساز و تمدن ساز است. هر کجا روحیه بسیجی جاری شود، پیروزی و آبادانی را به ارمغان می آورد. در دفاع مقدس، جبهه مقاومت، صنایع موشکی، هسته ای، پهبادی، سدسازی و عرصه های مختلف شاهد آن بودیم. این روحیه جهادی همراه با ایمان و عمل صالح، نه تنها علل مادی بلکه اسباب و علل ماورائی را هم در جهت حل مشکلات فعال می کند. به عنوان نمونه سردار سلیمانی با تقویت چنین ویژگی هایی در نیروهای مقاومت، آنها را به قدرتمندترین و شگفت آورترین نیروی های رزمی تاریخ تبدیل نمود. روحیه جهادی بسیجی بدون خودسازی معنوی و تزکیه هرگز محقق نمی شود. جوانان بسیجی با تزکیه و خودسازی می توانند خود را به الگوهایی مانند شهید سلیمانی و شهید زین الدین و از آن بالاتر به امامان شهید شیعه نزدیک کنند. این نشست صمیمانه با برگزاری نماز جماعت پایان یافت.