امروز : شنبه ششم مرداد 1403

برگزاری کارگاه آشنایی با پرینتر سه‌بعدی

چهارشنبه یکم آذر 1402 ساعت 12:34 ق ظ
برگزاری کارگاه آشنایی با پرینتر سه‌بعدی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، کارگاه آشنایی با پرینتر سه بعدی به همت دفتر کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی قم و با همکاری پژوهشکده شهید رضایی‌نژاد، در سالن همایش های شهید آخوندی این دانشگاه برگزار شد.در این کارگاه آموزشی که با حضور دانشجویان علاقه ‌مند از دانشگاه صنعتی قم و سایر دانشگاه‌های استان برگزار شد، مهندس محمد‌سینا بروجردی مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان آبتین پارس، به معرفی ساختار دستگاه‌های پرینتر سه‌بعدی، انواع روش‌های پرینت افزودنی، معرفی انواع فناوری پرینتر سه ‌بعدی و کاربردهای ساخت افزودنی در مهندسی و پزشکی پرداخت . همچنین دکتر راستی مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه،از برگزاری دوره‌های مهارتی کاربردی در دانشگاه خبر داد و افزود: در حال حاضر طرح کهاد مهارتی در دانشگاه با هدف ارتقای مهارت دانشجویان جهت ورود به بازار کاردر حال برگزاری است که یک فرصت طلایی برای دانشجویان است. این کارگاه با پاسخگویی مهندس بروجردی به پرسش‌های دانشجویان پایان یافت.