رئیس دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی هفته بسیج را گرامی داشت

سه شنبه سی ام آبان 1402 ساعت 2:14 ب ظ
رئیس دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی هفته بسیج را گرامی داشت
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر رضائی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی هفته بسیبج را گرامی داشت. متن کامل این پیام به شرح ذیل است:بسمه تعالیهفته بسیج که به فرمان حضرت امام خمینی (ره) در سال ۱۳۵۸ در تقویم جمهوری اسلامی ایران ثبت شد، نشانگر اقتدار، ایستادگی، قدرت و عظمت بسیج است.امروز پس از گذشت سالها بسیجیان در تمام رویدادها و حوادث همراه رهبر و ملت هستند و ازهیچ تلاشی برای حفظ استقلال و آزادی ایران اسلامی دریغ نوریده اند. روحیه مردمی و دلسوزانه بسیجیان باعث شده است که بسیج به عنوان نمونه و الگویی برای سایر کشورها باشد. بی شک اگر در هشت سال دفاع مقدس، همچنین در حوادثی چون سیل، زلزله، کرونا، شیطنت ها و توطئه های دشمن و حتی جهاد علمی بسیجیان در کنار مردم و به فکرنبودند از کنار این حوادث و رویدادها به راحتی نمی توانستیم گذر کنیم.مقام معظم رهبری (مدظله العالی) می فرمایند: بسیج، عبارت است از مجموعه‌ای که در آن، پاکترین انسانها، فداکارترین و آماده‌به‌کارترین جوانان کشور، در راه اهداف عالی این ملت و برای به کمال رساندن و به خوشبختی نائل کردنِ این کشور، جمع شده‌اند. این سخن گوهر بار زیباترین توصیف از بسیج است. امروز در دانشگاه ها نیز شاهد فداکاری و از خود گذشتگی دانشجویان بسیجی هستیم . جهاد علمی و برگزاری اردوهای جهادی نمونه های بی نظیری از فعالیت دانشجویان بسیجی است.اینجانب، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و ایثارگران بسیجی، سالروز تاسیس این نهاد مقدس را به تمامی بسیجیان ایران اسلامی تبریک عرض نموده، از درگاه خداوند متعال برای همه بسیجیان عزیز، سعادت، سربلندی و تداوم توفیق مسئلت می نمایم.