دیدار رئیس دانشگاه صنعتی قم با قائم مقام وزیر و رئیس مرکز همکاری های بین المللی

چهارشنبه بیست و چهارم آبان 1402 ساعت 8:37 ق ظ
دیدار رئیس دانشگاه صنعتی قم با قائم مقام وزیر و رئیس مرکز همکاری های بین المللی
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رئیس دانشگاه صنعتی قم با قائم مقام وزیر و رئیس مرکز همکاری های بین المللی دیدار و گفت و گو کرد. در این نشست دکتر رضائی نور به بیان دستاوردهای دانشگاه از جمله کسب رتبه اول اشتغال در سال ۱۳۹۹ و رتبه دوم در سال ۱۴۰۰، کسب رتبه نهم کشوری در شاخص مبلغ مورد حمایت پایان نامه های تحصیلات تکمیلی به تعداد کل پایان نامه ها، برگزاری دوره های مهارتی تحت عنوان کهاد مهارتی در راستای ارتقای اشتغال، همچنین برگزاری برنامه های فرهنگی از جمله موکب سیدالشهدا در شهر کربلا و قم پرداخت. وی افزود: با توجه به اخذ مجوز جذب دانشجویان بین الملل، در حال حاضر بیش از یکصد دانشجو از ۵ کشور جهان در این دانشگاه تحصیل می کنند. دکتر حدادی قائم مقام وزیر و رئیس مرکز همکاری های بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ضمن تقدیر از فعالیت ها و دستاوردهای علمی و فرهنگی دانشگاه صنعتی قم قول مساعدت در خصوص جذب دانشجویان به ویژه دانشجویان کشور همسایه را داد و افزود: با توجه به قرارگیری این دانشگاه در شهر کریمه اهل بیت (س) و همچنین صنعت رو به رشد این استان ، خود می تواند مورد توجه بسیاری از کشورها باشد.