نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران: اسرائیل به روزی می رسد که آرزویش ماندن نامش در نقشه جهان است

سه شنبه بیست و سوم آبان 1402 ساعت 7:24 ق ظ
 به گزارش روبط عمومی دانشگاه، همایش تحلیلی طوفان الاقصی با حضور ناصر ابو شریف نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران در سالن همایش های شهید آخوندی دانشگاه صنعتی قم برگزار شد. دکتر رضائی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم گفت: پس از گذشت حدود یک ماه از آغاز جنگ وحشیانه و ظالمانه رژیم صهیونیستی علیه مردم بی دفاع فلسطین در نوار غزه شاهد کشتار قریب به دوازده هزار کودک، زن، شهروند غیرنظامی و نیز بمباران بیمارستان‌ها، مدارس، منازل و اردوگاه‌ها توسط این رژیم بوده ایم که فجایعی ضد بشری را رقم زده است.وی افزود: این جنگ صحنه‌های هولناکی از توحش و بربریت در قرن بیست و یکم را به تصویر کشیده است. حمله بزرگ مردم فلسطین به رژیم اشغالگر اسرائیل هم از نظر جهانی و هم از دید رسانه ای افتخار بزرگی برای همه مسلمانان جهان می باشد و امیدوار هستم روزی فلسطین رنگ آرامش و آسایش به خود بگیرد. ناصر ابوشریف نماینده جنبش جهاد اسلامی در ایران بیان کرد: حادثه فلسطین حادثه مهمی در جهان است که از نظر دینی هم به آن اشاره شده است. عملیات طوفان الاقصی بزرگترین ضربه به رژیم اسرائیل بود که ایمان داریم مومنین در این جنگ پیروز خواهند شد. وی افزود: از جمله نتایج راهبردی این جنگ، این بود که نشان داد اسرائیل نمیتواند روی پای خودش بایستد و نیاز به کمک کشورهای غربی دارد. قدرت های بزرگ جهان حمایت های زیادی از این رژیم داشتند تا این رژیم را از سقوط نجات دادند. این رژیم به جای اینکه به غرب کمک کند درحال حاضر سربار آنها است وسعی می کند با کشت و کشتار کودکان و زنان قدرت خودش را به جهان نشان بدهد. ناصر ابو شریف گفت: هدف اسرائیل گسترش این کشوراز نیل تا فرات بوده است. اما پس از مقاومت مردم فلسطین با وجود کمک های دولت های غربی اسرائیل توانسته است فقط از کرانه باختری تا نوار غزه را حفظ کند. اسرائیل به روزی می رسد که آرزویش ماندن نامش در نقشه جهان است. این روز بسیار نزدیک است. نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران گفت:عملیات طوفان الاقصی شکاف بزرگی بین اسراییل و یهودیان آمریکا به وجود آورد و باعث شد تا این رژیم بیشتر احساس خطر کند. وی در خصوص جنبه اقتصادی عملیات طوفان الاقصی گفت: از لحاظ اقتصادی این عملیات موجب فرار سرمایه از این کشور شد .تمام تحلیگران اقتصادی کاهش ۱۱ درصدی رشد اقتصادی اسرائیل را اذعان کردند. بازار بورس آن هم حدود ۲۰ درصد کاهش پیدا کرده و عملا کلیه عملیات اقتصادی آنها دچار مشکل شده است. ناصرابوشریف گفت: مهم ترین نتیجه این عملیات بیداری کشورهای عربی و اسلامی بود و موجب هم افزایی بین کشورهای همسایه شد. بیش از ۱۲ هزار نفر در این عملیات شهید شدند و بیش از ۶۰ درصد آنها کودکان و زنان بودند. هدف از این جنگ وحشیانه تسلیم شدن مردم مظلوم فلسطین می باشد ولی انشاالله با مقاومت مردم پیروزی نزدیک است. این همایش با پرسش حضار از ناصر ابوشریف در خصوص نحوه مقاومت مردم غزه در مقابل رژیم کودک کش اسرائیل به پایان رسید.