رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری :  دانشگاه ها باید بسته هایی را برای حل مشکلات کشور ، استان و صنایع آماده و به دولت و سازمانها پیشنهاد دهند

چهارشنبه هفدهم آبان 1402 ساعت 10:30 ق ظ
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر رضائی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم به همراه جمعی از اساتید و دانشجویان با دکتر علی آقا محمدی رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری دیدار و گفت و گو کردند. در این جلسه دکتر رضائی نور با بیان دستاوردهای ممتاز دانشگاه در کسب رتبه های اول و‌ دوم اشتغال فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی در سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ و همچنین موفقیتهای چشمگیر دانشگاه در ارتباط با جامعه و صنعت از جمله کسب رتبه پانزدهم کشوری در شاخص تعداد قراردادهای پژوهشی در سال ۱۴۰۱، کسب رتبه نهم کشوری در شاخص مبلغ مورد حمایت پایان نامه های تحصیلات تکمیلی به تعداد کل پایان نامه ها در سال ۱۴۰۱، راه اندازی طرح اشتغال پاره وقت برای دانشجویان در صنایع استان تحت عنوان کهاد مهارتی در سال ۱۴۰۱، برگزاری دوره های مهارت آموزی و برگزاری برنامه های تاثیرگزار فرهنگی پرداخت. حجت الاسلام والمسلمین دکتر قربانی مبین رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به تشریح فعالیتهای فرهنگی این دانشگاه در برپایی مواکب و هیات های مذهبی و برنامه های فرهنگی شاخص پرداخت. همچنین اساتید و دانشگاهیان به معرفی ظرفیتهای علمی دانشگاه برای انجام طرحهای پژوهشی در زمینه های مهندسی منابع آب و محیط زیست، هوشمندسازی، مدیریت فرآیندها، مدیریت دانش، مهندسی سازه، هوش مصنوعی و … پرداختند.دکتر آقا محمدی رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری ضمن تجلیل از فعالیتهای علمی و فرهنگی دانشگاه صنعتی قم و پرچمداری نسل جوان در توسعه استان و کشور، بر حرکت رو به جلو در محور زمان، همچنین لزوم استفاده بهره ور از نعمت عمر و تهیه بانک زمان اشاره کرد. عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت : دانشگاهها باید از نگاه پیمانکاری پروژه ها فاصله بگیرند و سعی کنند بسته هایی برای حل مشکلات کشور و استان و صنایع را آماده و به دولت و سازمانها پیشنهاد کنند. همچنین بر تمرکز بر حوزه های مبلمان جاده و لزوم آراستگی معابر بین شهری تاکید کرد.