برگزاری مراسم معارفه دانشجویان دانشگاه صنعتی قم در حرم مطهر کریمه اهل بیت

یکشنبه چهاردهم آبان 1402 ساعت 10:28 ق ظ
برگزاری مراسم معارفه دانشجویان دانشگاه صنعتی قم در حرم مطهر کریمه اهل بیت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم معارفه دانشجویان دانشگاه صنعتی قم با حضور هیئت رئیسه دانشگاه در حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها برگزار شد. در این مراسم دکتر رضائی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت برای نودانشجویان گفت: دانشگاه صنعتی قم می‌تواند یک سکوی پرواز برای یکایک شما عزیزان باشد. از این رو با کسب مهارت به خوبی می‌توانید از این فرصت طلایی استفاده کنید. وی افزود: دانشگاه صنعتی قم با اجرای طرح همیار صنعت،کسب رتبه‌های متعدد در زمینه اشتغال فارغ التحصیلان و جشنواره‌های پژوهشی، برگزاری دوره های مهارت آموزی و داشتن مرکز نوآوری زمینه رشد شما عزیزان را فراهم کرده است. در ادامه حجت الاسلام والمسلمین دکتر قربانی مبین رئیس دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی قم دانشجویان این شهر مقدس را دعوت شدگان حضرت معصومه (س) دانست و افزود:شهر مقدس قم به واسطه وجود حرم کریمه اهل بیت (س) منشا خیرات و برکات است. شما عزیزان هم می توانید از ظرفیت های این شهر مقدس استفاده کنید و از لحاظ علمی و معنوی پیشرفت های چشمگیری را در زندگی دنیوی و اخروی خود داشته باشید.
قرائت زیارت نامه حضرت معصومه سلام الله علیها ، نماز جماعت و میثاق نامه دانشجویی، برگزاری مسابقه، اهدای هدیه فرهنگی و پذیرایی با غذای تبرکی حضرت معصومه (س) از جمله دیگر برنامه های این مراسم بوده است.