بازدید مسئولین تحقیقاتی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و سپاه پاسداران از دانشگاه صنعتی قم

جمعه دوازدهم آبان 1402 ساعت 6:31 ب ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، جمعی از مسئولین وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و سپاه پاسداران از مرکز نوآوری بتای دانشگاه صنعتی قم بازدید کردند. رئیس حوزه علوم، تحقیقات و فناوری دفاعی و معاون علوم، تحقیقات و فناوری سپاه پاسداران ضمن بازدید از مرکز نوآوری بتا و ۱۴ هسته رشد موجود در دانشگاه صنعتی قم با ظرفیت های علمی و پژوهشی این دانشگاه بیشتر آشنا شدند. این بازدید با محوریت طرح جهاد علمی انجام شد که بر اساس آن با شناسایی ظرفیت های علمی و پژوهشی موجود در این دانشگاه، زمینه رشد و شکوفایی پژوهشگران دانشگاه صنعتی قم فراهم شود. در این بازدید، رایزنی های اولیه جهت همکاری های مشترک در برخی طرح های تحقیقاتی نیز صورت گرفت.