پیام تبریک رئیس دانشگاه  صنعتی قم به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

دوشنبه سوم مهر 1402 ساعت 8:22 ق ظ
پیام تبریک رئیس دانشگاه  صنعتی قم به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر رضائی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم در پیامی آغاز سال تحصیلی جدید را به اساتید، کارکنان و دانشجویان تبریک گفت. متن کامل این پیام به شرح ذیل است:

بسمه تعالی

فرا رسیدن ماه مهر برای همه ما بسیار خاطره انگیز است چه در دوران تحصیل در مدرسه  و چه در دوران تحصیل در دانشگاه. آمدن ماه مهر نوید ارتقای علم و آگاهی در نسل جوان است. امروز ایران اسلامی نیازمند جوانان نخبه، متدین و متعهدی است که رشد و شکوفایی علم و فناوری ایران اسلامی را رقم بزنند. دانشجویانی که با وجود تحریم ها و تهدیدات دشمن با خود باوری و خود اتکایی استقلال و آزادی میهن اسلامی را رقم بزنند.
اینجانب آغاز سال تحصیلی جدید را به همه اساتید فرهیخته، کارکنان پرتلاش و متعهد، دانشجویان به ویژه نو‌دانشجویان که به تازگی به خانواده دانشگاه صنعتی قم  پیوسته اند، صمیمانه تبریک عرض می‌نمایم و امیدوارم درسال تحصیلی جدید که با اعیاد ماه ربیع مقارن شده است، شاهد موفقیت توأم با رشد و بالندگی در تمام عرصه های علمی باشیم.