اطلاعیه ثبت نام استعداد درخشان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری

دوشنبه بیستم شهریور 1402 ساعت 4:14 ب ظ
اطلاعیه ثبت نام استعداد درخشان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری

ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت به دانشجویان پذیرفته شده در پذیرش استعداد درخشان دوره کارشناسی ارشد و دکتری سال 1402، به اطلاع می رساند ثبت نام دانشجویان جدیدالورود در دانشگاه صنعتی قم بصورت حضوری و طی مراحل زیر انجام می پذیرد:

کانال اطلاع‌رسانی دانشگاه صنعتی قم:

کانال رسمی دانشگاه صنعتی قم فقط در پیام رسان داخلی "بله" به آدرس زیر منتشرخواهد شد.

مرحله 1: ثبت نام حضوری :

برنامه زمان بندی ثبت نام حضوری دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری ورودی 1402

ساعت

تاریخ

ایام

رشته ها

از ساعت 8 الی 14

21/06/1402 الی 22/06/1402

سه شنبه و چهارشنبه

کلیه رشته ها

*** قبل از مراجعه به دانشگاه صنعتی قم ، اصل و اسکن مدارک زیر را در یک فلش مموری به همراه خود جهت ثبت نام داشته باشید  ، (زیرا برای ثبت نام به این موارد جهت بارگزاری مدارک نیاز خواهد شد). ***

• تصویر تمام صفحات شناسنامه
  • تصویر کارت ملی پشت و رو
  • تصویر شخص / عکس 4*3 تمام رخ زمینه سفید تهیه شده در سال جاری ( به اندازه 263*649 و یا کمتر که حجم عکس حدودا 25 کیلوبایت شود) . ( 3 قطعه )
  • تصویر اصل مدرک کارشناسی و یا تصویر گواهی موقت کارشناسی و در صورت نداشتن مدرک، فرم معدل و فرم شماره 3 (فرم تعهد فراغت از تحصیل) برای دانشجویان کارشناسی ارشد
  • تصویر اصل مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد و یا تصویر گواهی موقت آنها و در صورت نداشتن مدرک، فرم معدل و فرم شماره 3 (فرم تعهد فراغت از تحصیل) برای دانشجویان دکتری
  • تصویر اصل مدرک کاردانی و یا تصویر گواهی موقت کاردانی در صورت وجود
  • تصویر کارت پایان خدمت و یا معافیت در صورت موجود بودن ( برای آقایان )
  • پذیرفته شدگان لازم است جهت بررسی صلاحیت عمومی مدارک ذیل را در روز ثبت نام حضوری تکمیل نمایند و به آموزش دانشگاه (کارشناس تحصیلات تکمیلی) تحویل نمایند.

الف) فرم صلاحیت عمومی (نسخه اصلی «همراه با الصاق عکس رنگی» )

ب) واریز مبلغ: 214 هزار تومان (ویژه سال 1402). اطلاعات پرداخت به شرح ذیل است:

شماره کارت: ................................................................................... 2282-2998-9570-6367

شماره حساب: ....................................................................................... 4001021101007489

شماره ­حساب:................................................................... 770100004001021101007489IR

شناسه پرداخت: .................................................... 294021174113560001135607480010

( ارائه اصل فیش پرداختی یا کپی رسید دریافتی از دستگاه خودپرداز الزامی است)

ج) کپی: 1- صفحه اول شناسنامه، 2- کارت ملی، 3- در صورت اشتغال، ارسال کپی حکم کارگزینی. 4- صفحه اول گذرنامه (ویژه اتباع خارجی)

تمام دانشجویان پسر بعد از  انجام امور نظام وظیفه در سامانه epolice.ir  نام و نام خانوادگی و کد ملی خود را به آیدی @mosavii123456 کارشناس نظام وظیفه ارسال نمایید. جهت راهنمایی در خصوص نحوه درخواست معافیت تحصیلی و دیدن ویدیو آموزشی به کانال زیر در پیام رسان بله مراجعه نمایید.

در صورت عدم انجام امور نظام وظیفه ثبت نام دانشجو لغو خواهد شد.

نکته: دانشجویانی که دارای کارت پایان خدمت یا معافیت دائم می باشند تصویر آنرا به همراه نام و نام خانوادگی و شماره دانشجویی خود به  آیدی @mosavii123456 کارشناس نظام وظیفه ارسال نمایند.

درصورت هرگونه سوال یا ابهام در ساعات کاری به شماره 36169000-025 داخلی528  ( آقای موسوی ) کارشناس نظام وظیفه تماس حاصل نمایند.

تاریخ شروع کلاسهای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری ورودی 1402 از روز دوشنبه مورخ 03/07/1402  می باشد.

• توجه: انتخاب واحد دانشجویان ورودی جدید را دانشگاه برای شما انجام خواهد داد. لذا دانشجویان دروس انتخاب واحد شده خود را در پرتال دانشجویی(سامانهERPدر قسمت فرم تثبیت) مشاهده نمایند.
  • لازم به ذکر است صدور کارت دانشجویی متعاقباً از طریق کانال رسمی دانشگاه در پیام رسان داخلی "بله" اطلاع رسانی خواهد شد و یا با شماره داخلی 133 دانشگاه تماس حاصل فرمایید.

فرم های مربوطه
فرم صلاحیت عمومی