پیام رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت هفته دولت

دوشنبه سی ام مرداد 1402 ساعت 12:23 ق ظ
پیام رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت هفته دولت
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر رضائی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم در پیامی هفته دولت را گرامی داشت.
متن این پیام به شرح ذیل است:
بسمه تعالی
هفته اول شهریور ماه، که با نام و یاد شهیدان والا مقام"رجایی" و " باهنر" به عنوان هفته دولت نامگذاری شده است، فرصتی برای تامل در راه، روش و منش این عزیزان در خدمت رسانی صادقانه و خالصانه به مردم است.
بی‌تردید در سالی که از سوی مقام معظم رهبری"مدظله العالی" به نام مهار تورم و رشد تولید مزین شده است، باید تمام مسئولان و مدیران  با وحدت و همدلی هر چه بیشتر با مردم بکوشند تا با مهار تورم و رشد تولید گام بلندی در ارتقای ایران عزیز بردارند. البته دانشگاه ها و مراکز علمی و پژوهشی باید همانند یک بازوی قدرتمند در کنار صنعتگران و تولیدکنندگان باشند تا شاهد خودکفایی هر چه بیشتر ایران عزیزمان باشیم.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام دولت به ویژه شهیدان رجایی و باهنر، توفیق روز افزون دولتمردان را در خدمت به مردم و تحقق آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از درگاه خداوند متعال مسئلت می نمایم.