پیام تبریک رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت روز خبرنگار

دوشنبه شانزدهم مرداد 1402 ساعت 12:56 ق ظ
پیام تبریک رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت روز خبرنگار
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر رضایی نور با صدور پیامی روز خبرنگار را به فعالان سختی ناپذیر این عرصه تبریک گفت. متن کامل این پیام به شرح ذیل است:
بسمه تعالی
 17 مرداد سالروز شهادت شهید همیشه جاوید محمود صارمی خبرنگار غیور و جوانمرد کشورمان است که به پاس از خودگذشتگی هایش در مزار شریف افغانستان به دست طالبان به شهادت رسید.
خبرنگاران، اندیشمندانی هستند که همواره با کنار هم قرار دادن درست و به هنگام واژه ها در کنار هم ضمن اطلاع رسانی، جهاد تبیین می کنند و پیشرفت های چشمگیر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را به گوش دشمنان می رسانند و بذر امید را در دل های هم وطنان عزیزمان بارور می کنند. همچنین با انتقادهای سازنده  خود مسئولین را در پیشرفت ایران عزیز یاری می کنند.
بر خود لازم می دانم به نمایندگی از جامعه دانشگاهی صنعتی قم، از زحمات بی وقفه خبرنگاران خدوم به ویژه خبرنگاران فعال در عرصه علم و فناوری تشکر و قدردانی نمایم.