دانشگاه صنعتی قم سهامدار تنها صندوق پژوهشی و فناوری استان شد

سه شنبه بیستم تیر 1402 ساعت 2:1 ب ظ
دانشگاه صنعتی قم سهامدار تنها صندوق پژوهشی و فناوری استان شد
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دانشگاه صنعتی قم با خرید بخشی از سهام صندوق پژوهشی و فناوری استان( کریمه) به عضویت آن درآمد.این صندوق به ‌منظور ایجاد زمینه‌های مشارکت و سرمایه‌گذاری بخش غیردولتی و حمایت کمی و کیفی از فعالیت‌های پژوهشی، کاربردی، توسعه‌ای و همچنین ارائه خدمات مالی ویژه و خاص به کارآفرینان و نوآوران از سال ۱۳۹۳ شروع به فعالیت کرد.در حال حاضر سرمایه این صندوق سیصد میلیارد ریال است که دانشگاه صنعتی قم با خرید (3.33) از سهام آن به عضویت این صندوق پژوهشی و فناوری درآمده است. با توجه به مأموریت دانشگاه صنعتی قم هم اکنون با عضویت در این صندوق نقش پررنگ تری را در اکوسیستم فناوری استان ایفا می کند و با حمایت های ویژه در روند توسعه شرکت های فناور برتر استان قرار می گیرد.این صندوق با ارائه تسهیلات %12-4، انجام سرمایه گذاری ریسک پذیر و ارائه ضمانت نامه های مالی برای فناوران، شرکت های فناور و شرکت های دانش بنیان به رشد این حوزه در استان کمک می کند. شایان ذکر است میزان تسهیلات برای شرکت های دانش بنیان تا سقف ده میلیارد ریال و برای شرکت های فناور تا دو میلیارد ریال می باشد. همچنین میزان حمایت این صندوق به نتیجه اعتبارسنجی و فعالیت های شرکت در حوزه فنی و مهندسی و بازاریابی بستگی دارد. دانشگاه صنعتی قم به تبع عضویت در این صندوق به نوبه خود در این مسیر یاریگر فناوران و نوآوران استان خواهد بود. با توجه به اینکه مرکز نوآوری دانشگاه در سیر تکاملی خود به مرکز رشد تبدیل می شود واحد های پذیرفته شده در این مرکز به عنوان واحد فناور رسمیت خواهند یافت و شامل حمایت های فوق خواهند شد. از جمله سهامداران صندوق کریمه دانشگاه صنعتی قم، دانشگاه قم، پارک علم و فناوری، دانشگاه علوم پزشکی قم، موسسه ایرانیان، شرکت اندوخته سازان آینده، شرکت دارو درمان سلفچگان وشرکت پارس سیلیکون می باشند.