پيام رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت ارتحال حجت الاسلام والمسلمين محمد رضا آشتياني

شنبه سوم تیر 1402 ساعت 1:56 ب ظ
به گزارش روابط عمومي دانشگاه صنعتی قم ، متن پيام دکتر جلال رضائی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم به شرح ذیل است:بسم الله الرحمن الرحيم"انا لله و انا اليه راجعون"خبر ارتحال عالم رباني حجت الاسلام والمسلمین محمد رضا آشتياني (رحمه الله علیه)، عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم و نماينده سابق مردم شريف قم در مجلس شوراي اسلامي موجب تأسف و تألم گرديد. اين روحاني انقلابی و متعهد، ساليان متمادي از حيات پربركت خويش را در راه خدمت به اسلام و انقلاب سپري كرد و علاوه بر تلاش هاي ارزشمند علمي در مجلس شوراي اسلامي به عنوان نماینده مردم قم تلاش های فراوانی داشت. همچنین سال ها در جامعه مدرسين حوزه علميه قم خدمات ارزنده و اثرگذاري را از خود به جای گذاشت. بی شک خدمات علمی و قرآنی این عالم وارسته در حوزه و دانشگاه از یاد نخواهد رفت. کتاب تفسیر نمونه، پیام امام امیرالمؤمنین (شرح نهج البلاغه) و عرفان اسلامی (شرح صحیفه سجادیه) از جمله کتاب هایی است که از وی به یادگار مانده است.اينجانب فقدان اين عالم پارسا را به علما و حوزه‌های معزز علمیه، بيت مكرم ايشان و مردم شريف و شهید پرور قم تسلیت و تعزيت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال، برای آن فقید سعید رحمت و مغفرت واسعه‌ و برای بازماندگان صبر جميل و اجر جزيل مسألت می نمایم.