پیام رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت رحلت جانگداز بنیانگذار انقلاب اسلامی

شنبه سیزدهم خرداد 1402 ساعت 4:19 ب ظ
پیام رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت رحلت جانگداز بنیانگذار انقلاب اسلامی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رئیس دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی رحلت جانگداز امام خمینی (ره) و قیام خونین پانزدهم خرداد را گرامی داشت.متن کامل این پیام به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم
چهاردهم خردادماه، سالروز عروج ملکوتی بزرگ مردی است که نه تنها در ایران بلکه در کل جهان حماسه ای به پا کرد و ندای استقلال و آزادی را به گوش آزادیخواهان جهان رساند.آنچنان که نهضت امام خمینی (ره) الگویی برای سایر ملت های دنیا شد. حضور ملت شریف و ولایتمدار ایران در کنار رهبری شجاعانه و مدبرانه حضرت امام (ره) باعث شد که امروز جمهوری اسلامی ایران این چنین سرفراز و مقتدر در دنیا بدرخشد. یاد و خاطره شهدای همیشه جاوید برای یکایک ما ایرانیان گرامی است . یکی از حماسه های ماندگار ملت قهرمان ایران ، قیام خونین پانزدهم خردادماه سال چهل و دو است که به رهبری امام خمینی (ره) تحقق یافت و زمینه‌ساز وقوع انقلاب اسلامی ایران در سال پنجاه و هفت شد. امروز دانشگاهیان کشور مثل همیشه برای سربلندی ایران اسلامی پیشگام و پیشتاز هستند تا با جهاد علمی خود علاوه بر خودکفایی کشور عزیزمان زمینه های تمدن سازی نوین اسلامی را در جهان فراهم نمایند. اینجانب به نمایندگی از جامعه ولایتمدار صنعتی قم، فرارسیدن ایام الله چهاردهم و پانزدهم خرداد را به ملت شریف ایران، به ویژه خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران تسلیت عرض نموده و ضمن تجدید بیعت مجدد با امام خمینی (ره) و شهدای گرانقدر، آرمان‌ها و ارزش‌های اسلام و انقلاب اسلامی را پاس می‌داریم.