در همایش مهرواره برای ایران از گروه جهادی آل طه دانشگاه صنعتی قم تقدیر شد

سه شنبه نهم خرداد 1402 ساعت 9:56 ق ظ
 در همایش مهرواره برای ایران از گروه جهادی آل طه دانشگاه صنعتی قم تقدیر شد
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه، با حضور مسئولان استانی در همایش "مهرواره برای ایران" از گروه جهادی آل طه دانشگاه صنعتی قم تقدیر شد.
 این همایش با حضور دکتر امیرآبادی فراهانی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی، دکتر رضائی نور رئیس و حجت الاسلام والمسلمین دکتر قربانی مبین رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی قم و جمعی از مسئولان استانی در سالن امام خامنه‌ای حرم مطهر کریمه اهل بیت(س) برگزار شد.
 این همایش به منظور پاسداشت خدمات 19 گروه‌ جهادی و خیریه دانشگاهی که مجاهدانه و خالصانه به جامعه مستضعف و نیازمند خدمت رسانی کرده‌ و به دنبال محرومیت زدایی هستند؛ برگزار شد.
شایان ذکر است گروه جهادی آل طه یکی از بهترین گروه های جهادی دانشجویی استان قم است که تاکنون تواسته است با حضور 50 دانشجوی فعال از دانشگاه صنعتی قم در حوزه های عمرانی، بهداشتی و فرهنگی به روستاهای بسیار محروم کمک های شایانی کرده است.