پیام رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت روز جهانی قدس

پنجشنبه بیست و چهارم فروردین 1402 ساعت 2:12 ب ظ
پیام رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت روز جهانی قدس
 دکتر رضائی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت روز جهانی قدس پیامی صادر کرد.متن پیام بدین شرح است: بسم الله الرحمن الرحیم نام گذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به نام روز قدس یادگار امام راحل(ره) برای حمایت از ملت مظلوم فلسطین است. با گرامی داشت روز قدس توسط ملت های مسلمان علاوه بر اتحاد و همدلی مسلمانان، تضعیف نظام های سلطه گر نیز به ارمغان خواهدآمد. به لطف خداوند متعال و رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری، ایران به عنوان یک کشور مهم و مقتدر در منطقه می درخشد.بی شک تعامل ایران با سایر کشورهای مسلمان به ویژه فلسطین مظلوم می تواند به براندازی رژیم های سلطه گر به ویژه اسرائیل غاصب کمک شایانی نماید.همان طور که مقام معظم رهبری(مدظله العالی) بارها تاکید کرده اند که پایان عمر اسرائیل نزدیک است. اینجانب با توجه به شرایط کنونی مردم مظلوم و بی پناه فلسطین از جامعه دانشگاهی کشور به ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه صنعتی قم دعوت می نمایم همراه با ملت شریف و بصیر ایران با شرکت در راهپیمایی بزرگ روز جهانی قدس ضمن ابراز همدردی با مردم مظلوم و ستمدیده غزه و اعلام انزجار از رژیم صهیونیستی، یکبار دیگر با آرمان های حضرت امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری”مدظله العالی” تجدید میثاق نماییم.