رئیس دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی ۲۲ اسفند ماه روز بزرگداشت شهدا را گرامی داشت.

دوشنبه بیست و دوم اسفند 1401 ساعت 1:19 ب ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر رضائی نور با صدور پیامی 22 اسفند ماه روز بزرگداشت شهدا را گرامی داشت . متن کامل این پیام به شرح ذیل است
زنده نگهداشتن یاد شهدای انقلاب، باعث تداوم حرکت انقلاب است . مقام معظم رهبری (مدظله العالی)
بسمه تعالی
اقتدار، عزت و عظمت ایران اسلامی مرهون رشادت های شهیدانی است که با از خودگذشتگی از جان و مال خویش با حفظ وجب به وجب خاک ایران این سرزمین مقدس، امروز در والاترین جایگاه در محضر خداوند متعال قرار گرفته اند و نام خود را در تاریخ برای همیشه جاودان کرده اند.
امروز ایران اسلامی به برکت خون شهدا در عرصه های علمی، فناوری، پژوهشی و فرهنگی بر قلل رفیع افتخار ایستاده است. بی شک امروز وظیفه قشر دانشگاهی بسیار خطیر است که باید با جهاد علمی و ترویج فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی تا پای جان از کیان این سرزمین کهن دفاع کنند.
اینجانب به نمایندگی از اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه صنعتی قم همزمان با سالروز بزرگداشت شهدا، یاد، نام و خاطره تمامی شهدای معزز نظام مقدس جمهوری اسلامی را گرامی می‌دارم و به محضر تمامی خانواده‌های معظم این عزیزان ادای احترام مینمایم.