معرفی برگزیدگان سومین سوگواره ملی حریم فاطمی

شنبه بیستم اسفند 1401 ساعت 11:56 ق ظ
معرفی برگزیدگان سومین سوگواره ملی حریم فاطمی
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی؛ برگزیدگان سومین سوگواره ملی حریم فاطمی که به همت دانشگاه صنعتی قم برگزار شد، معرفی شدند.
در بخش پژوهش:
 ستاره موسوی از دانشگاه فرهنگیان، نسیبه علمایی دانشگاه اصفهان ،صدیقه نصیری از دانشگاه صنعتی قم رتبه اول تا سوم را کسب کردند و عباس سلیمان‌زاده از دانشگاه محقق اردبیلی شایسته تقدیر شد.
در بخش داستان:
معصومه دهنوی از دانشگاه پیام نور نیشابور به مقام سوم دست پیدا کرد، زهرا قاسمی و طاها دولت ٱبادی از دانشگاه تهران شایسته تقدیر شدند.
در بخش عکس:
 مهدیار رضا نیا از موسسه حکیم طوس به مقام دوم دست پیدا کرد ومحمد رضا خوانی از دانشگاه پردیس شهید بهشتی زنجان هم سوم شد. فاطمه هنگی از دانشگاه صنعتی قم هم شایسته تقدیر شدند.
در بخش شعر:
امیر دانش مراغی از دانشگاه مراغه توانست به مقام دوم دست پیدا کند، ستار ولی نژاد از دانشگاه هنر اصفهان و علی عابدینی از مهر آستان گیلان مقام سوم را از آن خود کردند.
آیدین طالعی هم از دانشگاه تبریز شایسته تقدیر شدند.
این سوگواره امسال با دریافت 300اثر مطلوب کار خود را به پایان رساند.