آغاز ثبت‌نام وام‌های دانشجویی نیمسال دوم 1402-1401 صندوق رفاه دانشجویان

یکشنبه چهاردهم اسفند 1401 ساعت 9:4 ق ظ
آغاز ثبت‌نام وام‌های دانشجویی نیمسال دوم 1402-1401 صندوق رفاه دانشجویان

* شرایط دانشجویان متقاضی وام :

1- مطالعه دقیق آیین نامه پرداخت و بازپرداخت وام های دانشجویی توصیه می گردد.

2- به دانشجوی دوره های روزانه که شاغل به کار و بورسیه هستند؛ به هیچ عنوان وام تعلق نمی گیرد.

3- به دانشجویان نوبت دوم و دوره های مجازی فقط وام شهریه تعلق گرفته و بعنوان قسمتی از شهریه ایشان به حساب دانشگاه ، واریز می گردد.

4- دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری جهت ثبت نام وام، نباید از مقاطع قبلی اقساط معوق و جریمه دیرکرد داشته باشند.

5- ثبت نام در سامانه یکپارچه صندوق رفاه دانشجویان (ثبت نام در سامانه یکپارچه صندوق رفاه دانشجویان)

6- مطالعه کامل شرایط عمومی و آموزشی (داده نما شرایط عمومی و آموزشی)

* مدارک مورد نیاز برای دانشجویانی که اولین بار متقاضی وام های دانشجویی هستند:

۱- سند تعهدنامه دانشجویی؛ مطالعه شرایط ضمانت و تعداد ضامنین و سند تعهد دانشجویی

2- ارائه تصویر جدیدترین حکم کارگزینی ضامن؛ برای دانشجویی که ضامن شان شاغل می باشد.

3- گواهی کسر از حقوق برای ضامن بازنشسته و مستمری بگیر (عنوان کسر از حقوق خطاب به صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم)

4- ارائه شماره حساب تجارت به نام دانشجو (کد شعبه، شماره حساب و شماره شبا...) برای دانشجویان دوره های روزانه

5- در صورت استفاده از وام‌های ضروری و یا متاهلی؛ می‌بایست مستندات و مدارک خویش، از جمله تصویر فاکتور خرید، تصاویر مدارک تأهل، تصویر اجاره‌نامه دانشجویان متاهل، و تصاویر مستندات دیگر وام‌های ضروری با (فرمت JPEG و رزولیشن کمتر از 2000 کیلو بایت) در سامانه یکپارچه صندوق رفاه دانشجویان بارگذاری نمایید.

* تحویل حضوری مدارک وام به اداره رفاه دانشگاه :

اصل سند تعهد محضری، اصل گواهی کسر از حقوق ضامنین بازنشسته، تصویر آخرین حکم کارگزینی ضامن می‌بایست به اداره رفاه دانشگاه صنعتی قم تحویل گردد.

لینک آیین­نامه، راهنمای ثبت نام و بارگذاری سند تعهد در سامانه یکپارچه صندوق رفاه دانشجویان، داده نمای شرایط ضمانت، داده نمای سند تعهد نامه دانشجویی و فرم خام سند تعهدنامه :

* جدول نوع، مبالغ و زمان‌بندی ثبت‌نام وام‌های دانشجویی نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1401

* زمانبندی ثبت نام وام های ودیعه مسکن متاهلی و وام های ضروری متعاقباً از اعلام خواهد گردید.

آدرس سامانه یکپارچه صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم :

اداره رفاه دانشگاه صنعتی قم