همزمان با ایام الله دهه مبارک فجرهم اندیشی کارکنان در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد

یکشنبه بیست و سوم بهمن 1401 ساعت 12:39 ق ظ
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه، همزمان با دهه مبارک فجر هم اندیشی کارکنان با حضور دکتر رضائی نور رئیس دانشگاه  و حجت الاسلام و المسلمین دکتر قربانی مبین رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد.در این هم‌اندیشی دکتر رضائی نور ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجر از سعی و تلاش بی‌وقفه کارکنان دانشگاه تقدیر کرد و افزود: با همت اساتید و کارکنان، دانشگاه صنعتی قم جایگاه اصلی اش را در استان و کشور پیدا کرده است؛ به حدی که امروز دانشگاه صنعتی قم یکی از نیازهای اصلی استان محسوب می شود.حجت الاسلام و المسلمین دکتر قربانی مبین گفت: ما در ایام الله دهه مبارک فجر علاوه بر برگزاری جشن ها باید آرمان‌های امام راحل و انقلاب را بازخوانی کنیم تا بتوانیم سربازان خوبی برای این نظام مقدس باشیم و از اهداف اصلی آن دور نشویم.وی افزود: امروز دشمن با ایجاد شبهه به ویژه برای قشرجوان می خواهد با جنگ رسانه‌ای، جنگ روایت‌ها و جنگ شناختی، عشق و پایبندی مردم را به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران سست کند. در این زمان مسئولین ما باید با جهاد تبیین از فتنه‌گری های دشمن جلوگیری کنند.رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی قم گفت: این همه پیشرفت و افتخار در ۴۴ سال نشانگر تلاش جهادی مردم و مسئولین است. کسب رتبه نخست رشد علمی در جهان و کسب رتبه دوم علوم ژنتیک و سلول‌های بنیادی در دنیا پیشرفت های چشمگیری است. این هم‌اندیشی با پرسش کارکنان و پاسخگویی حجت الاسلام و المسلمین دکتر قربانی مبین در خصوص شبهات انقلاب اسلامی به پایان رسید.