دعوت رئیس دانشگاه صنعتی قم جهت حضور حماسی قشر دانشگاهی در مراسم راهپیمایی یوم الله ۲۲بهمن

چهارشنبه نوزدهم بهمن 1401 ساعت 1:8 ب ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، دکتر جلال رضائی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم در آستانه چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در پیامی از ملت انقلابی ایران برای حضور حماسی در مراسم راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن دعوت کرد.
متن پیام به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم
دهۀ مبارک فجر استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی را برای ملت شریف و شهید پرور ایران به ارمغان آورد.در واقع پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی روحیه آزادی خواهی و استقلال طلبی را نه تنها در ایران بلکه در سایر کشورها طنین انداز کرد.
ملت شریف ایران در آستانه چهل و چهارمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، همچون سالهای گذشته با شعار محوری" ایران استوار،۴۴سال افتخار" با حضوری منسجم، وحدت و همدلی خود را به دشمنان نشان خواهند داد.
اینجانب از آحاد ملت به ویژه قشر دانشگاهی دعوت می‌کنم بار دیگر با حضور حماسی، انقلابی و با بصیرت خویش در مراسم یوم‌ الله ۲۲ بهمن، ضمن نمایش عزت و اقتدار ایران اسلامی بار دیگر با آرمان‌های بنیانگذار انقلاب (ره)، شهدای گرانقدر و رهبر معظم انقلاب اسلامی تجدید بیعت نمائید.