معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار: باید با جهاد تبیین به شبهات نسل جوان پاسخ داد

چهارشنبه دوازدهم بهمن 1401 ساعت 11:18 ق ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: معاون و مدیر کل سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار با مسئولین دانشگاه صنعتی قم دیدار کردند.در این دیدار آقای حاجی زاده با اشاره به تفاوت نسل های اول و دوم انقلاب با نسل های چهارم و پنجم انقلاب گفت: نسل اول و دوم جنگ و جهاد را با تمام وجود حس کرده اند و می دانند که انقلاب در چه شرایطی پیروز شده است و هشت سال دفاع مقدس چگونه گذشت اما برای نسل های چهارم و پنچم انقلاب باید با جهاد تبین روشنگری کرد.وی افزود: باید مسئولین جمهوری اسلامی عملکرد خود را آسیب شناسی کنند و سپس بخواهند تعامل مفید و ارتباط موثر با جوانان داشته باشند. یکی از نکات مهم و اساسی دوره جنگ تحمیلی این بود که همه جهادی کار می کردند و از جزیره ای عمل کردن خودداری می کردند. امروز هم باید همین گونه باشد به ویژه دانشگاه های استان باید مدیریت یکپارچه داشته باشند و از ظرفیت ها و توانمندی های یکدیگر استفاده کنند.معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار با اشاره به اهمیت جهاد تبیین در این برهه از زمان گفت: اهمیت فضای مجازی به حدی است که مقام معظم رهبری می فرمایند: به اعتقاد من امروز ذکر مستحبی بعد از نماز، کار فرهنگی و جهادی در فضای مجازی است. پس باید از این فضا به بهترین شکل ممکن برای پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران استفاده کرد. وی افزود: همه ما باید از ظرفیت های فضای مجازی به درستی استفاده کنیم و با جهاد تبیین به شبهات جوانان پاسخ دهیم . اگر این کار به درستی صورت گیرد، مسئولین آینده نظام که همین جوانان امروزی هستند، تا پای جان به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران خدمت خواهند کرد.آقای حاجی زاده با اشاره به فعالیت های علمی و پژوهشی صورت گرفته در دانشگاه صنعتی قم، این دانشگاه را برای صنعت استان بسیار مهم و ضروری دانست و افزود: این دانشگاه در چند سال اخیر پیشرفت های چشمگیری داشته است که نشانگر فعالیت و تلاش شبانه روزی مسئولین این دانشگاه است . مسئولین استانی باید از این دانشگاه حمایت ویژه ای داشته باشند تا بتواند ماموریت خود را به درستی انجام دهد. در پایان دکتر رضائی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم و حجت الاسلام والمسلمین دکتر قربانی مبین رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به بیان فعالیت های معنوی و فرهنگی اجرا شده در دانشگاه پرداختند.