یست و پنجمین کارگروه پیشگیری و درمان آسیب های اجتماعی دانشجویی به میزبانی دانشگاه صنعتی قم برگزار شد

سه شنبه یازدهم بهمن 1401 ساعت 3:23 ب ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، بیست و پنجمین کارگروه پیشگیری و درمان آسیب های اجتماعی دانشجویی با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر وحدتی مدیرکل خدمات اجتماعی، پیشگیری و درمان حوزه‌های علمیه کشور به میزبانی دانشگاه صنعتی قم برگزار شد.در این کارگروه برنامه های دهه مبارک فجر با شعار ایران استوار، 44 سال افتخار برنامه ریزی شد. همچنین در خصوص مبلغین در خوابگاه های دانشجویی، حضور دانشجویان در مراسم اعتکاف رجبیه، میز مهدویت و امر به معروف و نهی از منکر بحث و گفت و گو شد. در بیست و پنجمین کارگروه پیشگیری و درمان آسیب های اجتماعی دانشجویی بر ایجاد کانون های ازدواج دانشجویی در دانشگاه ها و برگزاری دوره های ولایت فقیه با هماهنگی دبیرخانه خبرگان رهبری تاکید شد.