چاپ کتاب هیات علمی دانشگاه صنعتی قم در انتشارات این دانشگاه

دوشنبه دهم بهمن 1401 ساعت 11:4 ق ظ
چاپ کتاب هیات علمی دانشگاه صنعتی قم در انتشارات این دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، کتاب "Fixed Length Systems" نوشته دکتر مهدی سلیمانی عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی قم به چاپ رسیده است.این کتاب در خصوص "ویژگی های سیستم های نانوساختاری طول ثابت" است. در این کتاب به معرفی مفهوم سیستم های طول ثابت پرداخته شده است. این مفهوم در هیچ کتاب دیگری تاکنون مورد بحث قرار نگرفته و در هیچ کتاب فارسی یا لاتین دیگری بررسی نشده است. نویسنده کتاب، در طی ده سال پژوهش روی این مفهوم در سیستم های مختلف به بررسی جوانب آن در شرایط مختلف پرداخته است.علاقمندان جهت تهیه کتاب "Fixed Length Systems" می توانند ازطریق مکاتبه با پست الکترونیکی .ir،تماس با دانشگاه صنعتی قم داخلی 532 (اقای شاه قلعه) ،مراجعه به سامانه فروش کتاب دانشگاه به آدرس http://digitallib.qut.ac.irو از طریق اپلیکیشن و یا وبسایت طاقچه و خرید نسخه الکترونیکی کتاب اقدام نمایند.