در انتشارات دانشگاه صنعتی قم به چاپ رسید

دوشنبه دهم بهمن 1401 ساعت 11:0 ق ظ
در انتشارات دانشگاه صنعتی قم به چاپ رسید
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، کتاب "انتقال توان بی سیم: تئوری، فناوری و کاربردها" نوشته Naoki Shinohara با ترجمه مریم ناصح دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی قم و دکتر سعید حسن زاده عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی قم به چاپ رسیده است.این کتاب با هدف در دسترس بودن مرجعی مناسب برای آشنایی با روشها، فناوریها و اصول اساسی انتقال توان بیسیم به زبان فارسی ترجمه شده است.کتاب حاضر علاوه بر مرجع بودن در بخشی از دروس تحصیلات تکمیلی مانند طراحی ماشین خطی، الکترونیک قدرت 2، زیست الکترونیک و طراحی آنتن ها، می تواند زمینه آشنایی با موضوع انتقال توان بیسیم برای تعریف پروژه های کاربردی دانشجویان تحصیلات تکمیلی در رشته های الکترونیک قدرت، الکترونیک و مخابرات میدان را فراهم کند.علاقمندان جهت تهیه کتاب "انتقال توان بی سیم: تئوری، فناوری و کاربردها" می توانند ازطریق مکاتبه با پست الکترونیکی .ir، تماس دانشگاه صنعتی قم داخلی 532 (اقای شاه قلعه)، مراجعه به سامانه فروش کتاب دانشگاه به آدرس http://digitallib.qut.ac.ir و از طریق اپلیکیشن و یا وبسایت طاقچه و خرید نسخه الکترونیکی کتاب اقدام نمایند.