پیام رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت هفته دفاع مقدس

چهارشنبه سی ام شهریور 1401 ساعت 12:57 ق ظ
پیام رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت هفته دفاع مقدس
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر رضائی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی هفته دفاع مقدس را گرامی داشت. متن کامل این پیام به شرح ذیل است: بسمه تعالی
هفته دفاع مقدس، هرساله یادآور مجاهدت‌های انسان‌های بزرگی است که در عرصه دفاع از خاک میهن و حفظ ارزش های اسلامی، با بذل جان خود، هویت تازه ای به ایران اسلامی بخشیدند. با توجه به تقارن این هفته گرامی با اربعین سید و سالار شهیدان ،شهادت امام حسن مجتبی(ع) و امام رضا (ع) و رحلت پیامبر اکرم(ص) برای ما ایرانی ها تداعی کننده این است که نهضت امام راحل (ره) و شهدای همیشه جاوید برگرفته از نهضت کربلا و بر اساس معیار هایی فرا مادی است چرا که یاد و خاطره شهیدان هشت سال دفاع مقدس همیشه برای یکایک ما ایرانیان فراموش ناشدنی است.امیدوارم امروز، قشر دانشگاهی بتوانند مثل شهیدان همیشه جاوید سربلندی و اقتدار ایران اسلامی را رقم بزنند. در سالی که طبق فرموده مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به عنوان سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین نامگذاری شده است، ما باید از تمام ظرفیت های علمی،پژوهشی و فرهنگی خود استفاده کنیم تا شاهد اعتلای علم و فناوری در ایران عزیزمان باشیم.اینجانب ضمن تسلیت ایام سوگواری پیامبر (ص) و اهل بیت ایشان، با ادای احترام به روح پرفتوح امام خمینی رضوان الله تعالی علیه و خون پاک شهدای دفاع مقدس، از خداوند متعال توفیق همگان را برای پیروی از راه روشن شهیدان در سایه منویات رهبر فرزانه مان مسئلت می‌نمایم.