بازدید رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان کل کشور از موکب المعصومه کریمه دانشگاه صنعتی قم در کربلا

چهارشنبه سی ام شهریور 1401 ساعت 12:56 ق ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: حجت الاسلام و المسلمین دکتر مطهری پور رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان کل کشور از موکب المعصومه کریمه دانشگاه صنعتی قم در کربلا بازدید کرد.حجت الاسلام دكتر مطهري پور ضمن اقامت در موكب دانشگاهيان صنعتي قم در شهر كربلا در جريان فرايند خدمت رساني در اين موكب قرار گرفت و بيان داشت: ایجاد موکب دانشگاهیان براي خدمت به زوار اربعين امری بسیار ارزشمند است . خدمت رساني به زوار سيدالشهدا عليه السلام در كربلا به ويژه در ايام اربعين با محدوديتهاي فيزيكي و تردد وسايل نقليه ، تعداد زیاد زوار كار بسيار دشوار و پرزحمتي است . وی با اشاره به اینکه اخذ مجوزهاي لازم و تاسيس موكب و همچنین ارائه خدمات در شأن و منزلت دانشگاهيان با دشواريهايي زیادی همراه است افزود: شناسايي دقيق تر محدوديتها، موانع و مشكلات بسیار ضروری است تا خادمان اين موكب بتوانند سالهاي بعد با ابتكار عمل خدمات فرهنگي و رفاهي گسترده تري به دانشگاهيان و زوار اربعين ارائه دهند.دكتر مطهري پور گفت: طبيعتا بخش عمده اي از فعاليتهاي اين موكب به صورت مردمي و با حمايتهاي خيرين و خادمين موكب انجام پذيرفته است و در اين زمينه از حداقل امكانات دولتي استفاده شده است .در پايان نیز دكتر مطهري پور از زحمات خيرين، دكتر رضايي نور رئيس دانشگاه، حجت الاسلام دكتر قرباني مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی قم ، خادمان موكب و دانشگاهياني كه در این موکب خدمت رسانی کرده اند، قدرداني و براي آنان توفيقات روزافزون آرزو نمود. لازم به ذكر است كه در اربعین حسینی ۱۴۰۱، موکب المعصومه کریمه دانشگاه صنعتی قم به مدت ۱۰ روز در شارع الشهدا، تعریق البحر، حسینه سیدالاسعار،توانست با حدود ۱۲ نفر خادم افتخاری روزانه به بیش از ۲۰۰ نفر زائر و مجموعا بيش از۲۰۰۰ زائر حسینی خدمت رسانی کند.