تعاملات دانشگاه های عراق با دانشگاه صنعتی قم گسترده تر می شود

چهارشنبه بیست و دوم تیر 1401 ساعت 10:7 ق ظ
تعاملات دانشگاه های عراق با دانشگاه صنعتی قم گسترده تر می شود
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: اساتید برجسته دانشگاه های عراق با اساتید دانشگاه صنعتی قم دیدار کردند و زمینه تعاملات بیشتردانشگاه های عراق را با این دانشگاه فراهم نمودند.در این دیدار که با حضور دکتر سید ضیاء راضی کاظم الصافی مسئول بنیاد بین المللی عراق و اساتید برجسته دانشگاه های عراق از جمله دانشگاههای کربلا، منتصریه، فی فرات،زی قار،امام صادق(ع)، قادسیه،واسط و دانشکده امام حسین (ع) برگزار شد، دکتر رضائی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم گفت: دو کشورايران و عراق از نظر فرهنگي، دینی و... قرابت زیادی با هم دارند. در كنار روابط مستحكم سياسي و روابط اقتصادي دو كشور آنچه امروز بيش از گذشته اهميت دارد، روابط علمی و فرهنگی دو کشورهمسايه است. وی افزود: با توجه به حضور اساتید برجسته در ایران و رشد علمی ایران، زمینه های همکاری علمی بین ایران و عراق می تواند در پیشرفت هر دو کشور تاثیرات بسزایی داشته باشد. رئیس دانشگاه صنعتی قم گفت: این دانشگاه با کسب مجوز جهت جذب دانشجویان بین الملل ازکشورهای همسایه از جمله افغانستان، پاکستان، ترکمنستان، قرقیزستان دانشجو جذب کرده است. امید است این جلسه مقدمه ای برای تعاملات بیشتر جهت تحصیل جوانان از عراق در دانشگاه صنعتی قم باشد.دکتر رضائی نور گفت: هم اکنون دانشگاه صنعتی قم در زمزه 15 دانشگاه صنعتی برتر ایران قرار دارد. همچنین طی دو سال اخیر رتبه اول و دوم اشتغال را در کل کشور کسب کرده ایم که افتخار بزرگی است.وی خاطر نشان کرد: دانشگاه صنعتی قم با اجرای طرح های ابتکاری از جمله طرح همیار صنعت، زمینه اشتغال دانشجویان را در زمان تحصیل فراهم نموده است که البته اجرای این طرح ها نیز در عراق می تواند بسیار مفید و موثر باشد. رئیس دانشگاه صنعتی قم با اشاره به نزدیک شدن ماه های محرم و صفر در خصوص تعاملات سیاسی و فرهنگی گفت: شكي نيست كه راهپيمايي بزرگ اربعين و همکاری پررنگ ايرانيان و عراقیان در کنار هم جهت برگزاری هر چه با شکوه تر مراسم سوگواري ائمه اطهار نشانه نزديكي، همدلي و اقتدار این دو كشوراست.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر قربانی مبین رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی قم در این جلسه ضمن تبیین طرحها و فعالیت های تاثیر گذار این نهاد گفت: دفتر نهاد متولی امور مذهبی در دانشگاه است که مکمل فعالیتهای آموزشی دانشگاه در حوزه فرهنگی و تربیتی است. مطابق آموزه های قرآنی، دانشگاه وقتی در آموزش و تعلیم موفق می شود که تربیت و تزکیه را هم با جدیت پیگیری کند.رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی قم افزود: دانشجو در یک کشور اسلامی وقتی به مدارج بالای علمی دست می یابد باید از نظر معنوی هم برای خدمت به جامعه تربیت شده و الگوی موفق برای مردم باشد. وی همچنین  به ارائه دروس معارف اسلامی در قالب ۱۴ واحد آموزشی به عنوان یکی از برنامه های ویژه نهاد در عرصه تربیت دینی اشاره نمود که برای آشنایی بیشتر عموم دانشجویان در رشته های مختلف با تفسیر قرآن، اعتقادات، اخلاق و دیگر آموزه های اسلام بسیار موثر است. حجت الاسلام والمسلمین دکتر قربانی مبین در ادامه افزود: به لطف خدا ما در دانشگاه صنعتی قم با اجرای برنامه های موثر دینی و معنوی شاهد نتایج بسیار خوب اخلاقی، تربیتی و معرفتی بوده ایم.امیدواریم که با همکاری دانشگاههای ایران و عراق در عرصه های فرهنگی و تربیتی شاهد ظهور دانشمندانی برجسته باشیم که برکات وجودیشان به عالم اسلام برسد.