دکتر پیمان اخوان به عنوان مشاور رئیس دانشگاه صنعتی قم انتخاب شد

سه شنبه بیست و هفتم اردیبهشت 1401 ساعت 3:19 ب ظ
دکتر پیمان اخوان به عنوان مشاور رئیس دانشگاه صنعتی قم انتخاب شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: طی حکمی از طرف دکتر رضائی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم،دکتر پیمان اخوان استاد تمام ، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی قم و فارغ التحصیل از دانشگاه علم و صنعت به عنوان مشاور رئیس دانشگاه صنعتی قم انتخاب شد.
از جمله افتخارات دکتر اخوان کسب عنوان " محقق برتر" در سالهاي 1393 و 1390
کسب عنوان "مولف برتر " در سال 1397 (جهت تالیف کتاب استخراج دانش فني کارکنان)
کسب عنوان "مدرس برتر" در سالهاي 1392 و 1393
کسب عنوان "مولف برتر " در سال 1395 (جهت تالیف کتاب اکتساب دانش ضمني خبرگان)
کسب عنوان "مدرس برتر" در گروه سيستم و بهره وري دانشکده صنايع، آموزش مجازي، دانشگاه علم و صنعت در سال 1392 می باشد که تمام این فعالیت ها و افتخارات نشانگر تجارب بالای دکتر اخوان در زمینه های علمی است.
همچنین تالیف بیش از 200 مقاله علمی و پژوهشی و چاپ بیش از 20 عنوان کتاب از جمله دیگر افتخارات وی می باشد.
از جمله حوزه های پژوهشی و تخصصی دکتر اخوان می توان به مديريت دانش، مديريت فناوري و نوآوري، بلاکچين، کريپتوکارنسي، گيميفيکيشن، اينترنت اشيا، کارآفريني و خلاقيت و تجارت الکترونيک اشاره کرد.