رئیس دانشگاه صنعتی قم: آرامش و آسایش دانشجویان در خوابگاه های دانشجویی از اولویت‌های کاری مسئولین این دانشگاه است

سه شنبه بیست و هفتم اردیبهشت 1401 ساعت 3:15 ب ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: پس از گذشت حدود سه سال از غیر حضوری شدن دانشگاه ها با بازگشایی دانشگاهها، مسئولین دانشگاه صنعتی قم با پیگیری های شبانه روزی وضعیت خوابگاه های دانشجویی را بهبود بخشیدند.
در این راستا هیئت رئیسه دانشگاه صنعتی قم از خوابگاه های دانشجویی خواهران و برادران بازدید کردند و جهت بهبود هرچه بیشتر وضعیت خوابگاه ها با دانشجویان نشست صمیمانه ای داشتند.
در این نشست دانشجویان به بیان نقطه نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود جهت بهبود وضعیت خوابگاه ها پرداختند.
همچنین دکتر رضایی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم ضمن ابراز خرسندی از کمرنگ تر شدن بیماری کرونا و حضوری شدن دانشگاه ها گفت: آرامش و آسایش دانشجویان در خوابگاه های دانشجویی در اولویت کاری مسئولین این دانشگاه قرار دارد.
وی افزود:مسئولین جهت بهبود وضعیت خوابگاه ها تلاش شبانه روزی دارند و بنده از نزدیک شاهد پیگیری‌های همه جانبه این عزیزان به ویژه دکتر آل عمرانی نژاد مدیر دانشجویی و خانم بهرامی کارشناس خوابگاه‌ها بودند که جای تقدیر و تشکر دارد.
رئیس دانشگاه صنعتی قم گفت :بی شک با تلاش ها و پیگیری های مسئولین دانشگاه و صبوری، همدلی و همکاری شما عزیزان شاهد رضایتمندی هرچه بیشتر دانشجویان از خوابگاه های دانشجویی خواهیم بود.