پیام تسلیت رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت در گذشت مرحوم مغفور رضا زلفی گل

شنبه سیزدهم فروردین 1401 ساعت 11:58 ب ظ
پیام  تسلیت رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت در گذشت مرحوم مغفور رضا زلفی گل
کل نفس ذائقة الموت ثم الینا ترجعون

درگذشت آقای رضا زلفی گل ضایعه بزرگی است که باعث تاسف و تاثر فراوان اینجانب، همکاران و‌ دوستان در دانشگاه صنعتی قم گردید.
ما دوست وهمکاری نمونه را از دست دادیم که ذاکر اهل بیت، سخت کوش و با اخلاق حسنه بود و جای خالی اش هرگز پر نخواهد شد و از این رو داغ بزرگی بر سینه مان نقش بست.
لذا ضمن عرض تسلیت محضر جناب آقای دکتر زلفی گل وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری، خانواده محترم و دانشگاهیان صنعتی قم، برای آن مرحوم علو درجات وغفران‌الهی و برای بازماندگان صبر و اجر از درگاه خداوند متعال مسالت دارم. خداوند منان او را در سرآغاز ماه ضیافت الهی با انبیا و اولیاء محشور گرداند.

جلال رضایی نور
                                                                                                                                رئیس دانشگاه صنعتی قم