پيام تبريك رئيس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت ميلاد خجسته حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت مقام زن

یکشنبه سوم بهمن 1400 ساعت 8:19 ق ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر رضائی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی ميلاد خجسته حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت مقام زن را تبریک گفت. متن کامل این پیام به شرح ذیل است:
میلاد پر خیر و برکت حضرت فاطمه زهرا (س) فرصت مغتمی است برای قدردانی از زنان و مادران مهربان و فداکاری که با تربیت فرزندانی صالح و خانواده ای سالم جامعه ای را به سوی پیشرفت و تعالی سوق می دهند.
مادرانی که فرزندانی متعهد و متدین را دامان خود پرورش دادند که با شهادتشان پرچم عزت و سربلندی ایران اسلامی را برای همیشه به اهتزاز درآوردند.
سالروز ميلاد خجسته حضرت فاطمه زهرا (س)، سرور بانوان جهان، كوثر قرآن، همتاي اميرمومنان و روز بزرگداشت مقام زن و مادر را به همه دانشگاهيان عزيز به ويژه بانوان گرامي تبریک عرض می نمایم.