همزمان با هفته بسیج برگزار شد

چهارشنبه دهم آذر 1400 ساعت 8:41 ق ظ
همزمان با هفته بسیج برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: همزمان با هفته بسیج در راستای تکریم از خانواده های معظم شهدا، مسئولین و بسیجیان دانشگاه صنعتی قم با خانواده های معظم شهدا دیدار کردند.
جمعی از مسئولین و دانشجویان بسیجی دانشگاه صنعتی قم با خانواده های  معظم شهیدان علی کریمی احمد آباد و مجتبی کاویانی دیدار و گفت و گو کردند.
شایان ذکر است پس از پیروزی انقلاب اسلامی و با توجه به شرایط حساس کشور، امام خمینی (ره) در روز ۵ آذر ۱۳۵۸ خواستار آموزش نظامی همگانی و تشکیل ارتش ۲۰ میلیونی شد. این فرمان در دی ماه سال ۱۳۵۹ توسط مجلس تصویب شد و به صورت قانونی رسمیت پیدا کرد. از آن سال پنجم آذر روز بسیج مستضعفین نامگذاری شد. هدف از برگزاری هفته بسیج، گسترش فرهنگ بسیجی در جامعه، تجدید بیعت و آشنایی نسل جوان با آرمان‌های انقلاب و دفاع مقدس است.