مرکز نوآوری دانشگاه صنعتی قم آماده تحقیق و پژوهش

یکشنبه هفتم آذر 1400 ساعت 8:39 ق ظ
مرکز نوآوری دانشگاه صنعتی قم آماده تحقیق و پژوهش
به‌ گزارش روابط‌عمومی دانشگاه: با هدف شناسایی، ارزیابی، مدیریت و تجاری کردن طرح‌های فناورانه، مدیریت بهینه مرکز نوآوری و شتاب دهی طرح‌ها، تفاهم‌نامه همکاری دوجانبه بین دانشگاه صنعتی قم و شرکت بهین فناوری مهراد پژوه منعقد شد.
براساس این تفاهم‌نامه مدیریت اجرایی مرکز نوآوری دانشگاه صنعتی قم به شرکت بهین فناوری مهراد پژوه سپرده شده‌ است. این شرکت در اموری چون اطلاع‌رسانی، شناسایی و ارزیابی طرح‌های فناورانه و نوآورانه، ایجاد ارتباط سازمان‌یافته در حوزه نوآوری، حمایت از ایده‌های خلاقانه و تجاری‌سازی ایده‌های ارزش آفرین به دانشگاه صنعتی قم کمک می‌کند.
از جمله تعهدات دانشگاه تأمین فضای مرکز نوآوری و امکانات مورد نیاز برای استقرار تیم‌ها می‌باشد. همچنین مساعدت در استفاده از آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه، برقراری ارتباط و همکاری اساتید دانشگاه جهت انجام پروژه‌های مشترک از دیگر تعهدات دانشگاه در این تفاهم‌نامه است .
ایجاد هسته های فناور و حمایت از استارت آپ ها، ارائه خدمات پیش شتابدهی و توسعه گری، غربالگری ایده ها و طرح های نوآورانه، خدمات مطالعه بازار، ارزیابی فنی و اقتصادی بخشی از تعهدات شرکت بهین فناوری مهراد پژوه است.