دکتر جلال رضائی نوررئیس دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی هفته بسیج را گرامی داشت

دوشنبه یکم آذر 1400 ساعت 10:38 ق ظ
دکتر جلال رضائی نوررئیس دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی هفته بسیج را گرامی داشت
 متن کامل این پیام به شرح ذیل است:
(و ان جندنا لهم الغالبون)
وهمیشه سپاه ما (بر دشمن) غالب اند. (سوره صافات ۱۷۳)
بسیج یكی از بزرگترین افتخارات انقلاب اسلامی و دفاع مقدس است. بسیج پشتیبان امام و رهبری در لحظه به لحظه تاریخ شکوهمند انقلاب اسلامی است. بسیجیان با لبیک به رهبر معظم انقلاب حافظ آرمان های مقدس امام خمینی (ره) و شهدای گلگون کفن می باشند.
تداوم انقلاب اسلامی بدون حضور بسیج و بسیجیان امکان پذیر نیست. آنچنان که مقام معظم رهبری(مدظله العالی) می فرمایند: جوانی که در نیروی مقاومت بسیج به عنوان یک نیروی بسیجی، خود را خدمتگزار اهداف انقلاب و آرمانهای اسلامی میداند، باید چنان خود را بسازد که مثل شمعی پروانه‌ها را به دور خود جمع کند و سازندگی علمی، اخلاقی، معنوی، فکری و سیاسی داشته باشد.
اینجانب ضمن گرامیداشت سالروز تأسیس شجره طیبه بسیج مستضعفان و یاد و خاطره شهدای بسیجی، فرا رسیدن این هفته را به بسیجیان ولایتمدار و غیرتمند و جامعه دانشگاهی صنعتی قم تبریک عرض نموده و دوام توفیقات روز افزون خدمتگزاران انقلاب اسلامی را از خداوند متعال خواستارم.