از موکب هیئت های دانشگاه صنعتی قم در حرم کریمه اهل بیت (س) تقدیر شد

شنبه بیست و نهم آبان 1400 ساعت 1:56 ب ظ
از موکب هیئت های دانشگاه صنعتی قم در حرم کریمه اهل بیت (س) تقدیر شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: از موکب هیئت های دانشگاه صنعتی قم که به مناسبت وفات شهادت گونه حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها در صحن جوادالائمه برپا شده بود، تقدیر و تشکر به عمل آمد.
با توجه به برگزاری موکب هیئت های دانشگاه صنعتی به مناسبت رحلت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها به دلیل خدمت رسانی شایسته به زائرین و مجاورین حرم مطهر و همچنین فرهنگ سازی دینی و معنوی در بین جوانان، تولیت آستان مقدس حضرت معصومه سلام الله علیها با اهدای لوح تقدیر از خادمین این موکب تقدیر و تشکر به عمل آورد.
شایان ذکر است موکب هیئت‌های دانشگاه صنعتی قم به همت اساتید، کارکنان ،دانشجویان و تشکل‌های بسیج، گروه جهادی آل‌طه و جامعه اسلامی برپاشده بود.
در این موکب به مدت دو روز با صبحانه ،ناهار و شام از زائرین و مجاورین حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها پذیرایی شد.