موکب هیئت‌های دانشگاه صنعتی قم درحرم مطهر کریمه اهل‌بیت(س) برپا شد.

چهارشنبه بیست و ششم آبان 1400 ساعت 2:15 ب ظ
موکب هیئت‌های دانشگاه صنعتی قم درحرم مطهر کریمه اهل‌بیت(س) برپا شد.
 به‌گزارش روابط‌عمومی دانشگاه: به‌مناسبت وفات حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها موکب هیئت‌های دانشگاه صنعتی قم به همت اساتید، کارکنان ،دانشجویان و تشکل‌های بسیج، گروه جهادی آل‌طه و جامعه اسلامی در صحن جواد الائمه حرم مطهر آستانه مقدسه حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها برپا شد .
در این موکب به مدت دو روز با صبحانه ،ناهار و شام از زائرین و مجاورین حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها پذیرایی شد .
دکتر رضائی نور رئیس دانشگاه و حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر قربانی مبین رئیس دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی قم از این موکب بازدید کردند.دکتر رضائی نورضمن حضور در این موکب و پذیرایی از زائرین و مجاورین حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها گفت: برگزاری چنین برنامه‌هایی علاوه‌ بر اجر اخروی و فرهنگ‌سازی باعث ایجاد همدلی بین جامعه دانشگاهی می‌شود .به امید خداوند متعال بتوانیم هر سال با همکاری اساتید، کارکنان و دانشجویان موکب هیئت‌های دانشگاه صنعتی قم را در حرم کریمه اهل‌بیت سلام‌الله‌علیها برپا کنیم .
شایان‌ذکر است قریب به صد و بیست میلیون ریال هزینه این موکب از طرف خیرین دانشگاه تامین شده‌است .