رئیس دانشگاه صنعتی قم از سومین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج دیدن کرد

جمعه چهاردهم آبان 1400 ساعت 11:49 ق ظ
رئیس دانشگاه صنعتی قم از سومین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج دیدن کرد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: رئیس دانشگاه صنعتی قم از سومین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج که همزمان با سراسر کشور ازدوازدهم تا چهاردهم آبان ماه درحال برگزاری است دیدن کرد.
رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج، فرصتی ارزشمند جهت جذب ایده‌ها، کشف استعدادها و ساماندهی گروه‌های منسجم تولید محتوا در بستر فضای مجازی است.
این رویداد در بخش های پویانمایی، بازی ویژه تلفن همراه و نرم افزار های تلفن همراه برگزار می شود.
دکتر رضایی نور ضمن بازدید از این رویداد، برگزاری چنین رویدادهایی را در کشور بسیار مهم و ضروری دانست و افزود: بی شک با ایجاد بستر مناسب برای جوانان، شاهد نتایج شگفت انگیز آن خواهیم بود.
وی گفت: در این راستا دانشگاه صنعتی قم با ایجاد مرکز نوآوری در دانشگاه بستر تحقیق و پژوهش را برای اساتید ، دانشجویان و علاقمندان فراهم کرده است.
شایان ذکر است برگزیدگان استانی این رویداد به مرحله کشوری که در روزهای ۲ تا ۴ آذر ماه سال جاری در تهران برگزار می شود، راه پیدا خواهند کرد.