انتشار کتاب

یکشنبه هفدهم اسفند 1399 ساعت 1:5 ب ظ
انتشار کتاب
کتاب" فیلترهای وفقی؛ اصول کمینه میانگین مربعات با متلب
" نوشته alexander D. poularikas و ترجمه دکتر مهدی بکرانی و دکتر رجبی از اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی قم توسط انتشارات دانشگاه صنعتی قم منتشر شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قم؛ فیلترهای وفقی در 436 صفحه و 9 فصل، برای مهندسان و دانشمندان علوم کاربردی که قصد یادگیری اصول فیلترهای وفقی را دارند ولی متخصصین این رشته خاص نیستند نگارش شده است.
کتاب فیلترهای وفقی به عنوان اولین درس پردازش سیگنال دیجیتال تحصیلات تکمیلی است که مهمترین قسمت فیلترهای وفقی یعنی کمینه میانگین مربع (LMS) را انتخاب شده است که بخشی از زمینه پردازش سیگنالهای آماری است.
فیلترهای وفقی کاربردشان را در زمینه های بسیار و متنوعی مانند مخابرات، کنترل، رادار، سونار، و زمین شناسی پیدا کرده است.
از جمله فصول این کتاب بردارها، ماتریس ها، پردازش سیگنال های یقینی گسسته، فرایندهای تصادفی زمان، فیلتر وینر و ... می باشد.
علاقمندان جهت تهیه "فیلترهای وفقی" می توانند با پست الکترونیکی press@qut.ac.ir مکاتبه نمایند و یا با داخلی 162 تماس حاصل نمایند.