فراخوان دهمین دوره انتخاب رساله ها و پایان نامه های برتر در زمینه الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت

شنبه شانزدهم اسفند 1399 ساعت 11:37 ق ظ
دهمین دوره انتخاب رساله ها و پایان نامه های برتر با هدف تشویق دانشجویان تحصیلات تکمیلی و پرداختن به موضوع الگوی پیشرفت، هم‌زمان با برگزاری دهمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در تاریخ ۲۹ و ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ به صورت مجازی برگزار میشود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قم؛برگزارکنندگان این کنفرانس از رساله‌ها و پایان‌نامه‌های برتر مرتبط با الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت پس از داوری با اهدای جوایز نقدی قدردانی به عمل می‌آورند.
بر این اساس از دانشجویانی که پایان‌نامه هایشان در زمینه پیشرفت بوده است،دعوت میشودبا مراجعه به وبگاه اینترنتی http://olgou.ir در این فراخوان ثبت‌نام کنند.
بر اساس اعلام دفتر ارتباطات مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، آخرین مهلت ارسال اطلاعات پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها، ۳۱ فروردین ماه ۱۴۰۰ است.