جشن میلاد حضرت علی (ع) در دانشگاه صنعتی قم

چهارشنبه ششم اسفند 1399 ساعت 2:0 ب ظ
جشن میلاد حضرت علی (ع) در دانشگاه صنعتی قم
بمناسبت میلاد با سعادت حضرت امیرالمومنین علی (ع) مراسمی در دانشگاه صنعتی قم با حضور کارکنان و اساتید که به صورت خانوادگی دعوت شده بوده اند برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ در ابتدای این مراسم که در سالن شهید آخوندی دانشگاه و با رعایت دستورالعمل های بهداشتی برگزار شد، حجت الاسلام والمسین دکتر قربانی مبین مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه با تبریک عید با سعادت مولود کعبه حضرت علی (ع) به بیان فضائل آن حضرت پرداخت. وی با اشاره به کتاب ارزشمند نهج البلاغه آن را الگویی مناسبی برای جامعه بشری خواند و گفت: اگر انسانها در جامعه امروزی به فرمایشات آن حضرت عمل کنند سعادت دنیا و آخرت را  خواهند داشت و دنیا در صلح و آرامش خواهد بود.
 مدیحه سرایی و اجرای مسابقه حضوری برای فرزندان مدعوین از دیگر برنامه های این جشن بود.