مسئول جدید بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی قم معرفی شد

چهارشنبه بیست و یکم آبان 1399 ساعت 9:41 ق ظ
مسئول جدید بسیج  دانشجویی دانشگاه صنعتی قم معرفی شد
آیین تکریم و معارفه مسئولان سابق و جدید بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی قم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، با حضور رئیس دانشگاه صنعتی قم، جمعی از مسئولین دانشگاه، سرهنگ رفعت نژاد فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی استان قم، آقای شکوری مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه بسیج دانشجویی استان و دانشجویان بسیجی این دانشگاه، مسئول جدید بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی قم معرفی شد.
در این مراسم آقای علی رسولیان به عنوان مسئول جدید بسیج دانشجویی  دانشگاه صنعتی قم معرفی شد و از زحمات آقای محمد رضا حیدری مسئول سابق بسیج دانشجویی تقدیر و تشکر به عمل آمد.
همچنین در پایان این برنامه از زحمات خانم نظریان جانشین قبلی بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی قم در واحد خواهران تقدیر و خانم دادمهر به عنوان جانشین بسیج دانشجویی در واحد خواهران معرفی شد.