برگزاری دوره مجازی آموزش گزارش نویسی کارکنان

چهارشنبه هفتم آبان 1399 ساعت 10:53 ق ظ
برگزاری دوره مجازی آموزش گزارش نویسی کارکنان

دوره ضمن خدمت کارکنان با هدف ارتقای مهارت و توانمند سازی نیروی انسانی به صورت مجازی در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دوره ضمن خدمت کارکنان با عنوان گزارش نویسی اداری به همت معاونت اداری و مالی به صورت مجازی برگزار شد.

در این دوره که با تدریس استاد ترابیان از اساتید ادبیات فارسی برگزار شد، انواع گزارش نویسی از جمله گزارش های موضوعی، گزارش کار، گزارش اداری، گزارش اجرایی، گزارش وضعیت سازمان، گزارش انتقادی و ... مورد نقد و بررسی قرار گرفت.
 این دوره در 6جلسه دوساعت ونیمی، طی 2هفته از تاریخ 1399/07/28 آغاز شد و آخرین جلسه آن درتاریخ 1399/08/07 برگزار گردید. لازم به ذکر است به شرکت کنندگان  این دوره آموزشی پس از موفقیت در آزمون پایانی گواهی ضمن خدمت کارکنان ، بمدت 16ساعت صادر خواهد شد.