انجمن علمی کارآفرینی دانشگاه صنعتی قم با حمایت معاونت علمی ریاست جمهوری برگزار می کند.

چهارشنبه هجدهم تیر 1399 ساعت 11:6 ق ظ
انجمن علمی کارآفرینی دانشگاه صنعتی قم، به منظور حمایت از ایده های نسل جوان و توسعه کسب و کار های دانش بنیان در حوزه تجهیزات پزشکی،  مسابقه ملی فناوری های تجهیزات پزشکی را برگزار می‌کند.
این رویداد از مجموعه رویداد های کرون آپ است و دانشجویان صاحب ایده در زمینه فناوری های تجهیزات پزشکی به این رویداد دعوت می شوند.
زمان برگزاری این رویداد ۴شهریورماه سال جاری است و شرکت کنندگان تا۱۰مرداد ماه فرصت ارسال پروپوزال های خود را دارند. داوری پروپوزال ها در دو مرحله انجام می‌شود و تیم های منتخب مرحله اول، طرح های خود را به صورت حضوری در۴شهریور ماه برای داوران ارائه می‌دهند.
سه طرح برتر رویداد به شتابدهنده ها معرفی شده  که برای توسعه و تجاری سازی مورد حمایت قرار می‌گیرند.
این رویداد فرصتی برای دانشجویان صاحب ایده و کارآفرین است تا بتوانند با تبدیل ایده های خود به محصول، به بومی سازی صنعت تجهیزات پزشکی و خودکفایی کشور در این حوزه کمک کنند و علاوه بر آن نقش به سزایی در سلامت جامعه داشته باشند.
علاقه مندان می توانند  برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد نحوه ثبت نام و ارسال پروپوزال با   ایمیل  karafarin.qut@gmail.com در ارتباط باشند.