برگزاری مراسم بزرگداشت ارتحال امام‌خمینی (ره) و بزرگداشت قیام 15خرداد در دانشگاه صنعتی قم

سه شنبه سیزدهم خرداد 1399 ساعت 1:53 ب ظ

به گزارش روابط‌ عمومی دانشگاه ظهر امروز به مناسبت ۱۴خرداد سالگرد رحلت بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) مراسم بزرگداشتی با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر قربانی مبین در نمازخانه دانشگاه برگزار گردید.

در این مراسم که با حضور جمعی از اساتید و کارکنان تشکیل گردید، حجت الاسلام والمسلمین دکتر قربانی  مسئول نهاد رهبری در دانشگاه با اشاره به خصوصیات اخلاقی امام خمینی (ره)، زندگی زاهدانه  ایشان را الگوی تمام عیار در همه زمینه‌ها برای مردم و خصوصاً مسئولین و صاحبان قدرت دانستند.

وی در ادامه افزودند که معرفی شخصیت امام باعث رشد اجتماعی و اخلاقی مردم  خواهد شد.
دکتر قربانی مبین درپایان این مراسم با دعوت به اخلاص درکارها اضافه کردند امام رضوان الله تعالی فقط برای خدا بود واز هیچ کس نمی ترسید. خدا هم به او عزت وآبرو داد، خوب زندگی کرد وخوب از دنیا رفت. ان شاء الله درقیامت ما هم بهره مند از شفاعت ایشان بشویم .