برگزاری اولین جلسه مجازی شورای نظارت دانشگاه صنعتی قم درسال1399

دوشنبه بیست و پنجم فروردین 1399 ساعت 1:37 ب ظ
برگزاری اولین جلسه مجازی شورای نظارت دانشگاه صنعتی قم درسال1399
به گزارش روابط عمومی دانشگاه اولین جلسه شورای نظارت دانشجویی با حضور اعضای این شورا درتاریخ 1399/1/24 به صورت مجازی برگزار گردید.
دراین جلسه که ریاست دانشگاه ، معاونین (دانشجویی، آموزشی و پژوهشی و مالی- اداری ) ، مدیر دانشجویی ، نماینده بسیج دانشجویی و اعضای شورای صنفی دانشگاه حضور داشتند، دکتر رضایی نور به رسیدگی جدی مطالبات دانشجویی  تاکید نموده وخواستار حمایت کامل مدیران ذی ربط به این مطالبات شدند. در ادامه نمایندگان شورای صنفی و تشکل های دانشجویی مطالبات دانشجویان را در خصوص شهریه دانشجویان نوبت دوم، هزینه خوابگاه ها، مشکلات آموزشی و کلاس های مجازی مطرح کردند. همچنین درخواست ها و پیشنهاداتی در خصوص نحوه برنامه ریزی آموزشی با اعضا محترم هیات رئیسه دانشگاه طرح و مورد بررسی قرار گرفت. در نهایت مقرر گردید معاونت های دانشجویی و آموزشی دانشگاه، مسائل و مشکلات مطروحه را به طور جدی پیگیری نمایند و نتایج بررسی ها و مطالبات دانشجویان در هفته های آتی به دانشجویان اطلاع رسانی گردد.