جلسه ریاست دانشگاه با خیرین و مسئولین اتاق بازرگانی استان قم

دوشنبه بیست و پنجم فروردین 1399 ساعت 1:15 ب ظ
جلسه ریاست دانشگاه با خیرین و مسئولین اتاق بازرگانی استان قم
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این جلسه با حضور آقای مهندس خاکی رئیس اتاق بازرگانی استان قم، مسئولین و روسای واحدهای اصناف اتاق بازرگانی و مدیر شهرک صنعتی شکوهیه قم، به میزبانی دانشگاه صنعتی قم برگزار گردید.
دراین جلسه دکتر رضایی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم،ضمن عرض خیر مقدم به حضار شرکت کننده ، بر ضرورت همکاری مستمر بخش های صنعتی و بازرگانی استان تاکید نمودند.دکتر رضائی نور با برشمردن پتانسیل‌های موجود و توان علمی و آموزشی دانشگاه اظهار داشت : مسیر پیشرفت و توسعه صنعتی و رونق تولید در استان از طریق همکاری‌های دوجانبه با دانشگاه هموارتر و میسر خواهد شد.ودراین راه دانشگاه صنعتی قم آماده هرگونه همکاری بامتولیان صنعت استان می باشد. ما می‌توانیم با تقویت توان آزمایشگاهی و کارگاهی حوزه‌های صنعت و اتاق بازرگانی استان همکاری متقابل و خدمات ارزشمند و موثری به این دو بخش ارائه نماییم. دکتر رضایی نور با برشمردن بخش های کارگاهی و آزمایشگاهی دانشگاه گفت: خوشبختانه سطح فنی و تجهیزاتی این بخش ها قابل قبول بوده و انشاءالله در آینده با همکاری مستمر صنعت و دانشگاه تلاش خواهد شد بیش از پیش سطوح تجهیزاتی مجموعه ها در راستای رونق تولید استان تقویت گردد در این نشست دو ساعته پس از اظهارات ریاست دانشگاه مسئولین اتاق بازرگانی و صنعت استان به طرح دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند.عمده‌ترین محورهای مورد بحث این جلسه به شرح ذیل می باشد:
۱. تاکید بر همکاری جدی دانشگاه و صنعت استان
۲. تاکید بر ضرورت برگزاری دوره‌های آموزشی مورد نیاز صنعت و اتاق بازرگانی از سوی دانشگاه
۳. برگزاری همایش‌ها و نشست‌های تخصصی مورد نیاز صنعت و اتاق بازرگانی استان با دانشگاه
۴. رفع نیازهای فنی و تجهیزاتی دانشگاه از سوی صنعت
۵. پذیرش و انجام دوره های کارورزی و کارآموزی دانشجویان در بخش‌های مختلف صنعت