حضور دانشگاه صنعتی قم در بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار استان قم

چهارشنبه بیستم آذر 1398 ساعت 1:47 ب ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه : بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار استان قم با حضور ۳۵ غرفه متشکل از سازمان ها، ادارات، مراکز پژوهشی، آموزشی و فناوری، تسهیل گران توسعه تجاری و شرکت های فناوردر حال برگزاری است.
 غرفه دانشگاه صنعتی قم نیز با ارائه دستاوردهای پژوهشی و برگزاری استارت آپ های دانشجویی بسیار مورد استقبال مسئولین و علاقه مندان قرار گرفته است.
در این غرفه استارت آپ گیم سرویس که پلت فرمی ابری از بازی های رایانه ای است، توسط دانشجویان دانشگاه صنعتی قم در حال برگزاری است.
همچنین دانشجویان مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی قم با عنوان تیم استارت آپی نت بوک در حال معرفی کسب و کار نوپای خود در این غرفه می باشند. نت بوک سامانه خرید و فروش کتاب های دست دوم دانشگاهی است که امروز به یکی از نیازهای روزمره دانشجویان تبدیل شده است.
تالیفات، ثبت اختراعات و سایر دستاوردهای پژوهشی اساتید دانشگاه صنعتی قم از دیگر بخش های این غرفه می باشد.