پیام رئیس دانشگاه صنعتی قم در پی حادثه سیل گلستان،مازندران و شیراز

سه شنبه ششم فروردین 1398 ساعت 1:44 ق ظ
پیام رئیس دانشگاه صنعتی قم در پی حادثه سیل گلستان،مازندران و شیراز
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: در پی حادثه سیل گلستان، مازندران و شیراز دکتر رضایی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی ضمن ابراز همدردی با هم وطنان سیل زده، آمادگی دانشگاهیان صنعتی قم را جهت حمایت های مادی و معنوی از این عزیزان اعلام کرد. متن کامل این پیام به شرح ذیل است:
بسمه تعالی
اکنون که آمدن فصل بهار با وقوع سیل در برخی از شهرها و روستاهای کشورعزیزمان همراه می باشد،شیرینی عید به کام هم وطنانمان تلخ شده است. اینجانب به نمایندگی از جامعه دانشگاهی صنعتی قم ضمن تسلیت به خانواده های داغدار و همدردی با آسیب دیدگان ، آمادگی این جامعه دانشگاهی را جهت حمایت های مادی و معنوی به این عزیزان اعلام می دارم.
امید است با درایت و جدیت مسئولین مربوطه و کمک های بی دریغ مردم همیشه در صحنه، شاهد رفع هر چه سریعتر مشکلات سیل زدگان در ایام نوروز باشیم.